CAPTCHA PLUGIN NA JDOWNLOADERpodporuje automaticke zadavani kodu pro free stahovani ze servru
HOTFILE, FILESERVE, FILESONIC, ajn[info][/info]
Jdownloader a Captchatrader
Captchatrader slouží v Jdownloaderu jako tzv. opisovač CAPTCHA kódů, které při stahování musíte opsat, když nemáte prémium účet, třeba u hotfile atd.
První krok je jasný, musíte se zaregistrovat se na jejich stránkách -
Pouze Registrovaní uživatelé mohou prohlížet odkazy v tagu code! Registruj se nebo se Přihlaš na fórum.Dalším Vaším úkolem je stáhnout si jejich plugin do Jdownloaderu, poté jej nainstalujete podle návodu.
Pro začátek dostanete 100 creditů, což stačí na opsání jen 10 kódů. Ovšem poté musíte nějakým způsobem credity získat, aby jste už kódy nemuseli opisovat.
Jsou tedy dvě možnosti: Zaprvé credit si můžete koupit, což podle mne asi hned zamítneme, že?
Proto přistoupíme k druhé možnosti, a to credity si "vydělat". Na jejich stránkách kliknete na odkaz Earn Credits. Poté se Vám zobrazí CAPTCHA kódy, které musíte opisovat. Za každou správně opsanou CAPTCHU dostanete 7 credittů.
Od čeho se tedy liší opisování CAPTCHA kódů v Jdownloaderu a na
Pouze Registrovaní uživatelé mohou prohlížet odkazy v tagu code! Registruj se nebo se Přihlaš na fórum.? Tak určitě každý (jako já) nejste nonstop u PC či notebooku, a tak nemáte možnost stále kontrolovat, zdali není zase potřeba opsat CAPTCHA kód. Takhle můžete kódy opsat hned, všechny zároveň a máte vystaráno až do konce stahování.
Doufám, že Vám tento návod usnadní stahování z Jdownloaderu a tím i ušetří Váš drahocenný čas!
Testnuto funguje skvele. Pozitiva jak moznost koupeni kodu tak i jeho porizeni zdarma na stahovani kdy nesedite u PC.
Myslim ze to je jedina moznost protoze official captcha na tyto servery nebude kvuli rozsahu moznosti kodu.
Kupovat vsechny servry na ktere se tu uploaduje je docela rozsahle a mit tolik uctu cenove narocne ja sam jsem si tech uctu poridil nekolik ale uploaderi meni servry jak ponozky tak tohle mi pripada jako rozumna vec!
Pouze Registrovaní uživatelé mohou prohlížet odkazy v tagu code! Registruj se nebo se Přihlaš na fórum.